Ulaşım

Kayseri’de Kolay Ulaşım: Toplu Taşıma Kartı Rehberi (Kart38)

Kart38 Nedir?

Kart38, şehir içindeki tüm toplu taşıma araçlarında indirimli seyahat etmenizi sağlayan bir ulaşım kartıdır. Kart38, modern çağa uyarlanmış bir şekilde Kayseri’de zahmetsiz, hızlı ve pratik ulaşım hizmetleri sunar.

Kart38 kartımı nerelerde kullanabilirim?

Kart38 kartınızı şehir içindeki tüm toplu taşıma araçlarında kullanabilirsiniz.

Kart38 kartını nereden alabilirim?

Kart38 kartınızı, şehrin ulaşım hatlarındaki durakların yakınlarında bulunan bilet gişelerinden ve satış noktalarından (kiosk) temin edebilirsiniz.

Kart38 kartı ne kadar?

Kart38 satış fiyatları hakkında bilgi almak için buraya tıkla.

Kart38 nasıl kullanılır?

Kart38 kullanımı çok hızlı ve kolaydır. Ödeme yapmak için kartınızı otobüslerde bulunan kart okuyucu cihazların yanına tutmanız yeterlidir. İşleminiz hemen tamamlanır ve bir biniş ücreti Kart38 bakiyenizden düşülür. Ödemenizin başarılı olduğunu, cihazda bir onay sesi duyduğunuzda ve yeşil ışık gördüğünüzde anlayabilirsiniz. Kalan bakiyeyi ekran üzerinden hemen görebilirsiniz. Kart38 kartınızla ücretinizi hızlı ve ekonomik bir şekilde ödemiş olursunuz.

Kart38 kartımı satın aldıktan ve yükledikten hemen sonra kullanabilir miyim?

Evet, dolum ve satış cihazlarından aldığınız kartlar bakiye yükleme ve kullanım için açık olacaktır.

Kart38 kartımı nasıl yükleyebilirim?

Kart38 kartınıza bakiye yüklemek için şehrin ulaşım hatlarındaki durakların yakınlarındaki bilet gişeleri ve satış noktalarından (kiosk), kart38.com üzerinden veya N Kolay Kayseri mobil uygulaması aracılığıyla işlem yapabilirsiniz.

Kart38 kartımla transfer süresi ne kadar ve ücret ne kadar?

Kayseri’de transfer süresi 80 dakikadır. Transferin geçerli olduğu kartlarla, ilk binişten itibaren 80 dakika içinde iki (2) ücretsiz aktarma yapabilirsiniz.

Bilet yükleme ve satış cihazı paramı aldı ama bakiyeyi yüklemediyse ne yapmalıyım?

Tamamlanmayan yüklemeyi belirten bir fiş verilecektir. Bu fişle şehir merkezindeki Medrese Bilet Gişesi’ne (Meydan) başvurabilirsiniz. Fiş yoksa, bir sonraki başarılı yüklemede ekranınızda işlenmemiş miktarı göreceksiniz. Bu miktar, onayınızla Kart38 kartınıza yüklenecektir. Eğer yükleme yapılmazsa, Kart38 İşlem Merkezi’yle iletişime geçebilir veya Alo 153 Beyaz Masa’yı arayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir